Canlarınızı sadık olan yaratana teslim etmek

1. Pet. 4, 19

For et treffende, innholdsrikt uttrykk!!! Altså: ikke beholde vår sjel for oss selv, ikke leve oss selv, ikke gjøre som vi selv synes, men overgi vår sjel til ham. Gi oss ham i vold med hud og hår og alt hva i oss er, i full tillit til ham, ja, til skaperen, han som har skapt alt, og som nå vil skape noe helt nytt i vårt indre! Ikke stole på fornuft og følelser, men forlate oss fullt og helt på ham, på hans ord, etter det Nye Testamentets fullkomne lys.

Motto: blind tillit og enfoldig troskap både i smått og stort. Vi kan jo ikke si til Skaperen hvorledes han skal skape! Det er hans sak. Vår sak er å overgi oss til hans vilje. All ære og pris til ham.

Prøv deg selv om du virkelig er fullt og helt og viljeløst overgitt. — Hvis det ikke er slik, så overgi deg nå, for det er veldig mye bedre sent enn aldri!

Når sjelen blir uttømt i Kristi død, får man sans for det åndelige. — De som er sjeliske, har ikke overgitt sin sjel til ham.

Devotional

“Tanrı Gerçektir” parçasını okuyun veya dinleyin: İncil’de daha önce hiç düşünmediğiniz bir vaad bulun ve aşağıdaki kutuda Kutsal Kitap ayetini not edin. İsterseniz, yazıllan bu vaadle ilgili seninle nasıl olacaı konusunda da yazabilirsin eğer tam olarak yazdığı gibi iman ediyorsan. Aşağıdakileri okuyun ev vaatle ilgili herhangi bir koşul bulabilir misiniz?

You have to log in if you want to save your answer.